Klassegodkendt opretning af aksler

MarineShaft reparerer, renoverer, bearbejder og fremstiller propellerudstyr og rorarrangementer. Vi er specialiserede i klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer og modtager aksler fra hele verden til opretning. 

Selv de største skævheder kan rettes

Aksler er så gode som nye efter opretning hos MarineShaft. Ofte opnås en bedre rethed på akslen efter opretning, end akslen havde ved nyfremstilling. Selv på meget store aksler kan MarineShaft opnå en rethed på 0,05 mm eller bedre. 

Uanset hvor i verden havariet indtræffer er en opretning hos os ofte en rentabel løsning. Læs mere her

At følge med den moderne teknologi

Vi er stolte af at være blandt de førende virksomheder globalt inden for klassegodkendte reparationer og fornyelse af ror og propeludstyr. Vi opretholder en solid maskinkapacitet og er parate til at håndtere enhver nødsituation.
Vi har stor fokus på nye omkostningseffektive teknologier. For flere år siden investerede MarineShaft i mikrosvejsning og lasercladding-teknologi. I 2023 har vi udvidet vores portefølje med 3D-scanningsudstyr.

Tag et kig på vores corporate-video for at få et hurtigt overblik over vores mange services.

MODTAG VIGTIGT NYT

Har du lyst til at modtage løbende information omkring reparationsteknikker, casebeskrivelser og andet nyt så udfyld nedenstående formular. Vi vil skrive til dig en gang om måneden og du kan altid afmelde. Læs tidligere nyhedsbreve her.